Karrier tanácsadások

Gender szemléletű karriertanácsadás, karriertervezés nők és férfiak számára.

Munkanélküliség, munkavállalás öltözködés

Mit vegyünk fel a munkanélküliséghez, munkavállaláshoz?[img_assist|nid=289|title=|desc=|link=none|align=right|width=99|height=100]

Egy baráti társaságban, azaz ötlet került elő, hogy alapítsanak egy gazdasági társaságot, ahol ők lesznek a munkavállalók. Ennek az új munkahelyüknek a Koldus BT. nevet adták. A résztvevők túlképzettek, legalább kettő, de inkább három diplomával megáldott munkanélküli értelmiségiek. Elindult mindenkinek a "fáradt" agya......! 

Büdös munkavállaló....!

Kiválasztási szempont a munkaadó és a munkatársak részéről az illat, testszag, bűz.

Az egymás iránti érdeklődés nagyon fontos tényezője az, hogy milyen a másik ember illata. Az illat elválaszthat, és közelebb hozhat embereket. Biztosan sokan ismerik ezt a mondást, „a szagát sem állja!" A szimpátiakeltés, és a szimpátia elvesztésének is fontos tényezője az illat!

 Születésünk előtt is megkülönböztetjük a szeretett személy, anya illatát, szagát. Az ő illata az alap, így személyenként is más-más az emberek érzékenysége. Aki nagyon fogékony az illatokra, szagokra ők az orr-faktorikus emberek, ez az egyik nagyon domináns érzékelésük.

FELHÍVÁS! FELHÍVÁS! FELHÍVÁS! FELHÍVÁS!

Kedves  Nőtársaim!
A következő havi témánk, a női karrier. Ebben háromféle karrier típust fogok feldolgozni, és bemutatni.
Az egyik, a mára már szociológiai fogalommá vált, családi karrier, a második a család és karrier összeegyeztetőinek útja, a harmadik a klasszikus „csak” karriert építők köre.

HVG. Állásbőrze

HVG Állásbörze – egy lépéssel közelebb

Ha munkahelyváltáson gondolkodik, esetleg továbbtanulást fontolgat, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk partnerünk rendezvényét, a HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapokat, amelyen a STIL-Konzult Kft. is részt vesz. Standunkon munkatársainktól személyes stílustanácsokat kérhet, és egy szakmai előadáson is találkozhat velünk.

 

A rendezvény időpontja: 2008. október 16-17. (csütörtök-péntek) 11. 00.-19. 00.