Jogi nyilatkozat - honlap tartalom

A Stílus és Karrier honlap teljeskörű tulajdonosa a Stíl-Konzult Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A honlap tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos az oldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A stil-konzult.hu azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Cikkeink, híreink és egyéb publikált anyagaink minden esetben a feltüntetett szerző tulajdonát képezik (amennyiben nincs feltüntetve, vagy névtelen beküldésből származik, akkor a honlap szerkesztőségének a tulajdonát).

Az oldalon megjelenő tartalmak, hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik, amelyért felelősséget nem vállalunk, ám törlünk minden, személyes- és közösségi jogokat, közizlést sértő tartalmat. Amennyiben ilyen tartalmú megnyilvánulással találkozik, úgy kérjük jelezze e-mail-ben számunkra.

A stil-konzult.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a stil-konzult.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A stil-konzult.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól, a hatályos jogszabályokkal összhangban, eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.