Stílusépítés, szín- és stílustanácsadás

Szolgáltatási formák 

1. VIP. Stílus coaching
2. Személyes tanácsadás (egyszemélyes tanfolyam)
3. Csoportos stílustanácsadás (9-18 fő részvételével)
4. On-line tanácsadás e-mailben
5. On-line kontakttanácsadás Skyp-on, MSN-en.

A szolgáltatások időkeretei 

1. VIP. Stílus coaching esetén igény szerint, akár több éves kisérés is lehetséges.
2. Személyes tanácsadás 5 órában
3. Csoportos tanácsadás időtartama 4 tanóra ( 9-18 fős csoportban).
4. On-line e-mail tanácsadás időigénye, témánként más-más.
5. On-line kontakttanácsadás egy-egy alkalommal 45 perc, ajánlott időtartam, min. 90 perc!
 A tanácsadások tartalma 

1. VIP. Stílus coaching ( A stílusváltás, esetleg kiegészítés folyamatán való teljes kisérést jelenti.) Az alábbi szolgáltatásokból bármelyik külön-külön is igénybevehető!

·         „Szekrényvizit” helybe megyünk, a szekrényben szétválogatni a már meglévő darabokat az alapján, hogy a tanácsadás ismeretei szerint mi ajánlott és mi kevésbé? ·         Vásárlási terv elkészítése.

·         Közös vásárlás, a terv alapján, amelyhez elkészítjük az útvonaltervet, így célirányosan oda megyünk válogatni, ahol, az adott személy számára a legmegfelelőbb ruhadarabokat ajánlják. 

·         Ruhatártervezés, ruhatervező programmal, ruhavarratás, ruhapróbák.

·         Fodrászhoz bejelentkezés és a végeredmény megszemlélése, tanácsadás a helyszínen.

·         Különleges alkalmak öltözeteinek összeállítása, kiegészítők kiválasztása, együttes beszerzése.

 2. Személyes stílustanácsadás:

·         egyéni színcsoport meghatározás oktatással, színkártyával,

·         formai elemzés, ruhatár összeállítása papíron képekkel, rajzban,

·         sminkoktatás, helyben személyre szólóan, egy alkalmi és egy mindennapos smink bemutatása  betanítása, kibővítve a színek és (szükség esetén dekorkozmetikumok ajánlása),

·         frizura tanácsadás, a fejforma arcforma, forgók, a haj jelenlegi állapota alapjánmin. 4, max. 6 kép elkészítése az új frizuráról 

 3. Kiscsoportos stílustanácsadás (9-18  fő részvételével, 3,5 órában.)Időben rövidebb, sűrítve az egyéni tartalma, ebben nem szerepel a személyreszóló smink és a személyreszóló frizura ajánlat! 

 Az alábbi szolgáltatásokhoz nincs színanalízis! 

 4. On-line tanácsadás e-mailben (Nincs utazási költség, nincs időzavar!)  Azt nyújtjuk, amire a megbízónak a legnagyobb szüksége van. Egy előre elküldött lista alapján választ a témákból, vagy a saját érdeklődése alapján alakítjuk ki a tematikát. A témakörök feldolgozásához teszteket, egyéni feladatokat adunk, a feladatokat értékeljük, visszajelzünk, e-mailben.


  5. Kontakt on-line tanácsadás Skyp-on, MSN-en      Kérdezz-felelek tanácsadás, egyeztetett időpontokban, egy-egy alkalommal 45 percben.  


 Szolgáltatási díjak 

1.       On-line tanácsadás e-mailben  Az első igényfelmérés és ajánlat kiküldése kedvezményesen 3500,-Ft. Témakörönként további 6.500,-ft./ feldolgozott visszajelzett ismeretátadás. 

2.       Kontakt on-line tanácsadás Skyp-on, MSN-en (Nincs utazási költség, nincs időzavar!)45 perc kontakttanácsadás Skyp-on, MSN-en, 7.500,-ft./45 perc (egy-egy alkalommal 90 perc ajánlott) 

3.       Kiscsoportos tanácsadás 3,5 órában 7.500,-Ft./fő/ óra, 26.000,-ft/fő + 2800,-ft. kézikönyv és színkártya.  A csoportok indításáról a www.stilustanacsado.hu oldalról tájékozódhat!

4.       Egyéni tanácsadás 5 órában 15.000,-Ft./óra összesen 75.000,-ft./fő/tanácsadás Ezen belül kétrészre lehet osztani, vagy csak a színelemzés, ami  37.500,-Ft./ tanácsadás 2,5 órában, vagy csak a formai tanácsadás, ami szintén 37.500,-ft. 2,5 órában  mindkettőhöz +4500,- írásos személyre szóló kézikönyv, a színelemzéshez külön színkártya. 

5.       VIP. Stílus coaching a megbízások szerint: 20.000,-ft./óra (minden megkezdett félóra elszámolásra kerül) ez az ajánlat Budapest területére érvényes! 

 A VIP. szolgáltatásunk díja NEM tartalmazza a megvásárolt darabok árait, valamint az egy-egy alkalommal igénybevett szolgáltatások díját, pld.: frizura elkészítése, ruhatervezés, varratás. 

 

A tanácsadások helyszíne:

1141. Budapest, Fogarasi út 147.

Székhely: 6800. Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky E.u.6.

6720. Szeged, Dózsa György útca 5.

 Kérésre, az ország területén bárhol, 100 km-t meghaladó távolság esetén utazási költségtérítéssel


Szolgáltatásainkhoz igényelhető ajándékutalvány is! 


Stíl-Konzult Imázs és Karriertanácsadó Képző és Szolgáltató Kft.

Radics Edit stíluskommunikátor, szín- és stílustanácsadó 

(c)Copiryght: az ajánlat a STIL-Konzult Kft. szellemi tulajdona, így nem másolható, nem szerkeszthető! 

Szolgáltatásaink: 
Ajánlatok: