Stílus és Imázs képzések

Megerősítést kap önbizalomban, tanácsokat arról, hogy miként bánjon a saját szépségével, testi adottságaival, mit tegyen, ha: t ú l-, kövér, sovány, alacsony, magas stb. Gyakorlati tanácsokat mindezek harmonikussá tételéhez. Képzéseinket Budapesten és Szegeden havi rendszerességgel, előre meghírdetett időben és helyszíneken tartjuk. Aktuális képzéseinkről itt olvashat, s jelentkezhet rájuk.

Stílusépítés, csoportos szín- és stílustanácsadás

Melyik színt? Milyen variációkban? Neked mi áll jól a trendszinekből? Ezekre  a kérdésekre is választ kapsz, ha eljössz a soronkövetkező őszi csoportos stílustanácsadásra.
Időpont: 2013. október 12. (szombat) délután 14:00-17:30-ig.
Helyszín: 6800. Hódmezővásárhely, Teleki u.36/A. Mari Hypoxi Szalon
Jelentkezni lehet, 2013. október 10. (éjfélig).

Let it B! A Föld - Ökopolitikai Nyári Egyetem Bodajkon

Az idén immár ötödik alkalommal vehetünk részt a hazai nyári programok palettáján egyedülálló rendezvényen, az Ökopolitikai Nyári Egyetemen. A rendezvény tulajdonképpen egy olyan sokszínű zöld tábor, ahol napközben beszélgetések, workshopok és tréningek zajlanak, de lesz kézműveskedés, civil forgószínpad, este pedig tábortűz, koncertek, cigány és magyar táncház, valamint filmek, és hozzájuk kapcsolódó beszélgetések alatt lehet levezetni, lazítani.

 

Férfi stílustanácsadás - befektetés a karrierbe!

A megbízóink egyharmada férfi! Elsősorban 40-45 éves korosztályból. Ők a karrierépítésük miatt keresik a stílustanácsadót. Nemrégen találkoztam az egyik fiatal volt férfi megbízónkkal és ezt panaszolta...., "hát megkaptam amit akartam, mostmár én lettem a második ember a cégnél, nem biztos, hogy jó döntés volt", közben nevetett.

Kedves Nőtársaim a ti figyelmetekbe is ajánlom az alábbi riportomat. Többnyire mi inspiráljuk a férfiakat arra, hogy jól...., jobban öltözzenek. Ha nem, akkor is van szerepe a nőknek a férfiak imázsának kialakításában. A legtöbb férfi elhívja nőismerősét, barátnőjét a családja nőtagját, kolleganőjét, ha elmegy vásárolni. Érdemes megfontolni, hogy ajándékba adjátok a lehetőséget férfi ismerőseiteknek, hozzátok tartozó fiatal és/vagy kevéssé fiatal férfiaknak.

Esküvő-Örömanyák-Násznép

Nyár, esküvők, Örömszülők Násznép. Velük nem foglalkoznak eléggé. Mindenki ..., mármint a legtöbb szakember az ifjú párral "foglalkozik". Most beszéljünk egy kicsit azokról akik szintén ott jeleskednek az örök életre szóló fényképeken. Ők ugyanolyan fontos szereplői az eseménynek, mint az ifjú pár. Az örömanyák elég speciális helyzetben vannak. Egy új szerep, új imázs.

Sokszor kérdeznek a Nőklapja Café oldalán, hogy ki mit vegyen fel? Nehéz úgy öltözni, hogy ne öltözzék le örömanyaként a menyasszonyt, ugyanakkor Ők is szépek és figyelemreméltók maradjanak ezen a nevezetes napon!

Ötletek és néhány alapvetés a témában....!

"Női Énkép-Máskép" - c. program

Képzés helyszíne: 
Tervezett helyszín: Bibliotéka 6720. Szeged Kálvária sugárút. 14. Időpont: 2012. június 22-23. (péntek délután és szombaton egész nap) Pénteken: 16:30-18-30-ig. Szombaton: 8:30-17:30-ig. Jelentkezési határidő: 2012. június 8. (éjfélig)lehetséges, a jelentkezési űrlap kitöltésével, vagy a csatolt jelentkezési lappal.

Egy hétvége,  amikor igazán Önmagunkkal foglalkozunk  -nőként. „Női Énkép-Másképp” címmel amely egy önbizalom-növelő találkozó, másfél nap, ami külső-belső megújulást nyújt. A program leírása, ezen a linken olvasható!

Öko- és öltözködés, öko és megjelenés, öko-stílusépítés

Válts zöldre a ruhatáradban is!

Megoldás: próbáljunk természetes anyagból készült, egyszerű ruhadarabokat vásárolni. Környezetbarát bevásárlótáskát használjunk. És ne vegyünk meg minden felesleges darabot, ne legyünk "Boltkórosak", csak akkor vásároljunk amikor valami tényleg kell és a meglévőt tudatosan variáljuk, esetleg csere-beréljük. Tartsunk gardróbvizitet gardróbbörzés szükebb tudatosabb stílusépítők körében.

Oldalak