Stílus és Imázs tanácsadások

A stílustanácsadás a színcsoportba tartozás, az arcforma és az alkat alapján történik, s az öltözködés minden területére kiterjed. A tanácsadáson szerzett ismeretek birtokában a vásárláskor nem kell többé tanácstalanul állnia. A különféle divatirányzatokból is megtalálja a legmegfelelőbbet.

Zöld Nyári Egyetem Bodajkon - stílustanácsadással!

Liptay Orsolyát, az Ökopolitikai Nyári
Egyetem egyik szervezőjét faggattuk az idei rendezvényről annak érdekében, hogy
mi is kedvet kapjunk egy július végi, augusztus eleji eklektikus zöld
táborozáshoz.

Mit takar tulajdonképpen a név: Ökopolitikai
Nyári egyetem?

Az idén ötödik alkalommal rendezzük meg az Ökopolitikai Nyári Egyetemet. Tavaly a
résztvevők száma minden korábbi rekordot megdöntött, így ebben az évben
tágasabb, új helyszínt kerestünk: a Bakonyba, Bodajkra költözik az egyetem. A rendezvény tulajdonképpen egy olyan
sokszínű zöld tábor, ahol napközben beszélgetések, workshopok és tréningek
zajlanak, de lesz kézműveskedés, civil forgószínpad, előadások, este pedig
filmek és koncertek szórakoztatják a közönséget. Az egyetem továbbá
Közép-Európa egyetlen olyan rendezvénye, ahol elismert, hiteles szakemberek és
civilek osztják meg tudásukat, tapasztalataikat a vendégekkel.

Győzz meg, hogy Bodajkra látogassak! Miért érdemes részt venni a
táborban

Ökológiai-stílustanácsadás - zöld divat - felelősségvállalás - stílusváltás

Helyszín: 

Bodajk, Tölgyes Tábor

Kezdés: 
2012-07-31 (Minden nap) - 2012-08-05 (Minden nap)

Ezt a gyönyörű, fekete-fóliából készült estélyi ruhát, 2011-ben láthatták az Ökopolitikai Nyári Szabadegyetem résztvevői, Huszanyik Éva divattervező jóvoltából!

Most kaptam egy óriási lehetőséget, egy felkérést a Let it B! – A Föld - Ökopolitikai Nyári Egyetem bodajki rendezvényére, ahol mint szakember, „ökológiai szemléletű” stílustanácsadást tarthatok.

Hogyan lehet az ökológiai szemléletet a stílustanácsadásban is érvényesíteni?

Férfi stílustanácsadás - befektetés a karrierbe!

A megbízóink egyharmada férfi! Elsősorban 40-45 éves korosztályból. Ők a karrierépítésük miatt keresik a stílustanácsadót. Nemrégen találkoztam az egyik fiatal volt férfi megbízónkkal és ezt panaszolta...., "hát megkaptam amit akartam, mostmár én lettem a második ember a cégnél, nem biztos, hogy jó döntés volt", közben nevetett.

Kedves Nőtársaim a ti figyelmetekbe is ajánlom az alábbi riportomat. Többnyire mi inspiráljuk a férfiakat arra, hogy jól...., jobban öltözzenek. Ha nem, akkor is van szerepe a nőknek a férfiak imázsának kialakításában. A legtöbb férfi elhívja nőismerősét, barátnőjét a családja nőtagját, kolleganőjét, ha elmegy vásárolni. Érdemes megfontolni, hogy ajándékba adjátok a lehetőséget férfi ismerőseiteknek, hozzátok tartozó fiatal és/vagy kevéssé fiatal férfiaknak.

Esküvő-Örömanyák-Násznép

Nyár, esküvők, Örömszülők Násznép. Velük nem foglalkoznak eléggé. Mindenki ..., mármint a legtöbb szakember az ifjú párral "foglalkozik". Most beszéljünk egy kicsit azokról akik szintén ott jeleskednek az örök életre szóló fényképeken. Ők ugyanolyan fontos szereplői az eseménynek, mint az ifjú pár. Az örömanyák elég speciális helyzetben vannak. Egy új szerep, új imázs.

Sokszor kérdeznek a Nőklapja Café oldalán, hogy ki mit vegyen fel? Nehéz úgy öltözni, hogy ne öltözzék le örömanyaként a menyasszonyt, ugyanakkor Ők is szépek és figyelemreméltók maradjanak ezen a nevezetes napon!

Ötletek és néhány alapvetés a témában....!

"Női Énkép-Máskép" - c. program

Képzés helyszíne: 
Tervezett helyszín: Bibliotéka 6720. Szeged Kálvária sugárút. 14. Időpont: 2012. június 22-23. (péntek délután és szombaton egész nap) Pénteken: 16:30-18-30-ig. Szombaton: 8:30-17:30-ig. Jelentkezési határidő: 2012. június 8. (éjfélig)lehetséges, a jelentkezési űrlap kitöltésével, vagy a csatolt jelentkezési lappal.

Egy hétvége,  amikor igazán Önmagunkkal foglalkozunk  -nőként. „Női Énkép-Másképp” címmel amely egy önbizalom-növelő találkozó, másfél nap, ami külső-belső megújulást nyújt. A program leírása, ezen a linken olvasható!

Jelentkezési lehetőségek: On-line jelentkezés csak a felhasználói regisztráció után!

Emailben,  NEM REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓKÉNT, a lap alján lévő csatolt jelentkezési lap kitöltésével és továbbításával, a jelentkezes(kukac)stil-konzult.hu címre várjuk!

Öko- és öltözködés, öko és megjelenés, öko-stílusépítés

 Válts zöldre a ruhatáradban is!

Megoldás: próbáljunk természetes anyagból készült, egyszerű ruhadarabokat vásárolni. Környezetbarát bevásárlótáskát használjunk. És ne vegyünk meg minden felesleges darabot, ne legyünk "Boltkórosak", csak akkor vásároljunk amikor valami tényleg kell és a meglévőt tudatosan variáljuk, esetleg csere-beréljük. Tartsunk gardróbvizitet gardróbbörzés szükebb tudatosabb stílusépítők körében.

Hírek a nagyvilágból:

 „Bahar Shahpar New York-i divattervező szerint az eddigieknél ritkábban váltakoznak majd a trendek a divat világában. Újabban pedig vásárolni sem divat.”

Újrahasznosítás, felújítás, megújítás az öltözetben, stílusban személyes megjelenésben.

Egy férfi márcsak tudja! És te?

Tavasszal a nők kivirulnak - mondta egyszer a nagybátyám.
Ő csak tudta, mivel egyedüli férfiként megtapasztalta mindezt öt nőtestvér és a mama által. Szerinte "ahogy lekerül a nőkről tavasszal a kabát, többet lehet belőlük látni, lehet bennünk gyönyörködni!"

Hát igen….! Ilyenkor meglátjuk a felesleges kilóinkat is, nem találunk semmi izgalmasat, jót a szekrényben lévő ruhadarabok között, emiatt esetleg elkedvetlenedünk.

Mit lehet még ilyenkor tenni?

 

Ajándékba adható és kapható stílusépítés!

Helyszín: 

6800. Hódmezővásárhely, Ady Endre út 5. Fontana Egészség Centrum

Kezdés: 
2011-12-17 09:00 - 14:00

Csoportos tanácsadást tartunk a fenti időben és címen. Jelentkezési határidő: 2011. december 15. (éjfélig).

Csizma

Csizmát,.....de milyet?

Sokan kérdezik szakértőinktől, hogy milyen csizma állna jól?

Ma már nagyon sokféle csizmát és csizmaszerű lábbelit lehet találni. A kiválasztásnál van egy-két nagyon fontos szempont amire érdemes odafigyelni. Ezek az alábbiak,


Kinek milyen az öltözködési stilusa, éppen aktuálisan melyik "jelmezéhez" keres egy megfelelő téli lábbelit?

  1. Milyen a testmagassága?
  2. Hosszú-e, vagy inkább rövid a lábszára?
  3. Vastag-e vagy vékony a lábaszára?

Haj - fejforma- arcforma? Mi alapján válasszunk új frizurát?

 

"Ha egy nő változásra vágyik, felkeresi a fodrászát!" (Popper Péter)

A haj tudósai szerint a hajunk mindig kifejezi a pillanatnyi lelki állapotunkat, egészségünket és alapvetően elárulhatja a politikai vallási hovatartozást, az életérzéseinket elveinket. A haj a mindenkori szabadságot is jelenti, utal magára a személyiségre is.

Tartalom átvétel