Stílus és Imázs tanácsadások

A stílustanácsadás a színcsoportba tartozás, az arcforma és az alkat alapján történik, s az öltözködés minden területére kiterjed.
A tanácsadáson szerzett ismeretek birtokában a vásárláskor nem kell többé tanácstalanul állnia.
A különféle divatirányzatokból is megtalálja a legmegfelelőbbet.

Ökológiai-stílustanácsadás - zöld divat - felelősségvállalás - stílusváltás

Kezdés: 
2012-07-31 (Egész nap) - 2012-08-05 (Egész nap)

Ezt a gyönyörű, fekete-fóliából készült estélyi ruhát, 2011-ben láthatták az Ökopolitikai Nyári Szabadegyetem résztvevői, Huszanyik Éva divattervező jóvoltából!

Most kaptam egy óriási lehetőséget, egy felkérést a Let it B! – A Föld - Ökopolitikai Nyári Egyetem bodajki rendezvényére, ahol mint szakember, „ökológiai szemléletű” stílustanácsadást tarthatok.

Hogyan lehet az ökológiai szemléletet a stílustanácsadásban is érvényesíteni?

Férfi stílustanácsadás - befektetés a karrierbe!

A megbízóink egyharmada férfi! Elsősorban 40-45 éves korosztályból. Ők a karrierépítésük miatt keresik a stílustanácsadót. Nemrégen találkoztam az egyik fiatal volt férfi megbízónkkal és ezt panaszolta...., "hát megkaptam amit akartam, mostmár én lettem a második ember a cégnél, nem biztos, hogy jó döntés volt", közben nevetett.

Kedves Nőtársaim a ti figyelmetekbe is ajánlom az alábbi riportomat. Többnyire mi inspiráljuk a férfiakat arra, hogy jól...., jobban öltözzenek. Ha nem, akkor is van szerepe a nőknek a férfiak imázsának kialakításában. A legtöbb férfi elhívja nőismerősét, barátnőjét a családja nőtagját, kolleganőjét, ha elmegy vásárolni. Érdemes megfontolni, hogy ajándékba adjátok a lehetőséget férfi ismerőseiteknek, hozzátok tartozó fiatal és/vagy kevéssé fiatal férfiaknak.

Esküvő-Örömanyák-Násznép

Nyár, esküvők, Örömszülők Násznép. Velük nem foglalkoznak eléggé. Mindenki ..., mármint a legtöbb szakember az ifjú párral "foglalkozik". Most beszéljünk egy kicsit azokról akik szintén ott jeleskednek az örök életre szóló fényképeken. Ők ugyanolyan fontos szereplői az eseménynek, mint az ifjú pár. Az örömanyák elég speciális helyzetben vannak. Egy új szerep, új imázs.

Sokszor kérdeznek a Nőklapja Café oldalán, hogy ki mit vegyen fel? Nehéz úgy öltözni, hogy ne öltözzék le örömanyaként a menyasszonyt, ugyanakkor Ők is szépek és figyelemreméltók maradjanak ezen a nevezetes napon!

Ötletek és néhány alapvetés a témában....!

"Női Énkép-Máskép" - c. program

Képzés helyszíne: 
Tervezett helyszín: Bibliotéka 6720. Szeged Kálvária sugárút. 14. Időpont: 2012. június 22-23. (péntek délután és szombaton egész nap) Pénteken: 16:30-18-30-ig. Szombaton: 8:30-17:30-ig. Jelentkezési határidő: 2012. június 8. (éjfélig)lehetséges, a jelentkezési űrlap kitöltésével, vagy a csatolt jelentkezési lappal.

Egy hétvége,  amikor igazán Önmagunkkal foglalkozunk  -nőként. „Női Énkép-Másképp” címmel amely egy önbizalom-növelő találkozó, másfél nap, ami külső-belső megújulást nyújt. A program leírása, ezen a linken olvasható!

Oldalak